ماموستا "پژمان شیری" عنوان کرد: بديهی است كه تقريب به معنای دستشستن از ارزشهاي مذهبي نيست و هيچيک از علمای اسلام چنين برداشتی از تقريب ارائه نكردهاند؛ بلكه همواره بر اصول ثابت ارزشهای دينی و مذهبی تاكيد داشتهاند.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه مملکت متعلق به همه اقوام و مذاهب است، به مقایسه وضعیت قبل و بعد از انقلاب و دستاوردهای نظام به مردم در طول ۴۳سال اخیر پرداخت.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی با یادآوری اینکه انقلاب اسلامی برای مقابله با ظلم، تبعیض و فساد؛ عدالت؛ تقریب مذاهب و توجه جهانی به اسلام برپا شد، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب خبری از زیرساختهای کنونی، مسجد، مدرسه و… نبود اما اکنون به برکت انقلاب امکانات برای همه برادرانو خواهران شیعه و سنی فراهم است.
حجتالاسلام سعید عسکری به برگزاری جلسات متعدد در راستای برگزاری مراسم دهه مبارک فجر توسط کمیته تقریب مذاهب دهه فجر با محوریت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور اشاره و اظهار کرد: روحانیون اهل سنت باید جهاد تبیین را در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مُرّ مذهب امام شافعی، مورد توجه جدی قرار دهند.
مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در تبیین برنامه های کمیته تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر از رسانهها و خبرنگاران منادی وحدت تجلیل به عمل آورد.
امام جمعه شهرستان روانسر گفت: آموزش و پرورش باید در زمینه وحدت و تقریب برنامه هایی داشته باشد و نگذارند عقیده تکفیری و وهابیت در بین جوانان و کودکان رواج پیدا کند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره پیشقدم و پیشتاز در حوزه تقریب مذاهب اسلامی در دنیا می باشد که این امر افتخار بزرگی برای ملت ایران است.
امام جمعه اهل سنت ایرندگان گفت: تقریب مذاهب باعث قوی شدن و قدرتمند شدن اسلام در جهان می گردد و دشمنان اصلی اسلام از جمله آمریکا و اسرائیل با این اتحاد هرگز نمیتوانند بر مسلمانان سلطه یابند.
مولوی کریم زایی گفت: در اصول، همه فقهای شیعه و سنی به خدای متعال، پیامبر اسلام، قرآن مجید، آخرت و معاد و نماز اعتقاد دارند، اما در فروع دین هر کس به اندازه درک خود، استدلال و اجتهاد می کند.